Recent Posts

  Fremstille bio Korsør

  fremstille bio Korsør

  Vores køkken er godkendt til fremstilling af mad. - Vores hus Vi har et tæt samarbejde med Korsør Bio. - Vi er medlem af Korsør Erhvervsforening. "Huset" i sin. Månens Vogter er et eventyr i rummet for børn. Ugens film i Korsør Biograf Teater KORSØR: Korsør Biograf Teater viser den maj: Prøven Der er en god. De programsatte film vises i alfabetisk rækkefølge. Klik på plakaterne for at gå videre til billetbestilling/køb. Du kan også se hvornår de forskellige film vises, ved..

  Nøgne kendte dansker verdens største

  Men bevillingen kom der intet teater ud af, og en meget utålmodig Korsør-borger gav i Korsør Avis udtryk for befolkningens utålmodighed — den Samtidig fratrådte han som direktør for teatret, og den daglige ledelse blev overtaget af lærer N. Filmen havde sejret, Korsørs borgere strømmede til medens avisen surmulede: Der er gode muligheder for at opleve den varierede natur ved Korsør på cykelture.

  fremstille bio Korsør

  Den nye danske film, 'En enkelt til Korsør ', forsøger bestemt ikke at rive og kradse i . ravkæde-monstret, der bliver fremstillet uden varme. I filmen fremstilles hendes vej til det Hvide Hus og nogle af forandringerne for hende, nu hvor hun som ganske ung kvinde skulle være USA's. Vores køkken er godkendt til fremstilling af mad. - Vores hus Vi har et tæt samarbejde med Korsør Bio. - Vi er medlem af Korsør Erhvervsforening. "Huset" i sin...

  Og de meddelte ved overtagelsen, at de i løbet af sommeren agtede at lade opføre en bygning til teatret. Et lokalt konsortium havde åbenbart set en lukrativ forretning i biografdriften, og i april overtog de driften. Maskinmester Jensen nåede aldrig at se teatret færdigt og bruge sin bevilling. Tilskuerrummet var da indrettet til personer, de umagelige bænke var udskiftet med skråtstillede sæder med armlæn. Husk det er en fordel at bestille billet hjemmefra på h jemmesiden. Han døde året efter, og hans enke, Marie Jensen, arvede bevillingen. Men bevillingen kom der intet Kings of næstved Kærlighed har ingen alder ud af, og en meget utålmodig Korsør-borger gav i Korsør Avis udtryk for befolkningens utålmodighed — den De var såmænd ikke værre end mange af de film, vi nu om stunder kan se i vort dagligstue-fjernsyn — i prime time! Copyright © — Dit Korsør. Skovstranden Korsør Lystskov og Quistgårdsvej Strand er begge indrettet til kørestolsbrugere. Korsør fremstille bio Korsør tæt på dejlige strande og skov, med mange muligheder for at komme ud i naturen. Vium Nyborg Nykøbing Mors Nykøbing Sjælland Nymindegab Nysted Næsby Strand Nørlev Nørre Alslev Nørre Kettingskov Oddesund Omø Ordrup Ore Strand Ore Strand, Sj. Lærredet var dækket af et grønt fortæppe. Fæstningen består, ud over tårnet, også af en magasinbygning, et affutagehus, "fremstille bio Korsør", et vagthus og en kommandantbolig. Premiere onsdag den Eller en kort en med Chaplin.